Om grundaren Václav Knápek

Redan som nyutexaminerad läkare började mitt intresse för hud och hårbehandling. Jag fick ett enastående tillfälle när jag skulle få min specialistutbildning. Det blev på en Universitetsklinik specialiserad på forskning och utveckling av vårdande kosmetologiska metoder och preparat. Den enda i landet och en av ett fåtal i världen. Där lärde jag mig hur huden fungerar och hur den skall skötas, även när den är frisk. Hur viktigt utseendet är för oss människor och att snabbt åtgärda defekter. Jag lärde mig att komponera recept för olika ändamål och hudtyper. Därför har jag sedan sextiotalet själv gjort recept till mina salvor, krämer och lösningar. Dessa är sammanställda för den ömtåliga skandinaviska hyn som ibland är väldigt känslig p.g.a. snabba temperaturskiftningar, vindförhållande och för få eller för många soltimmar.

Jag deltar i internationella kongresser och möten. Genom facklitteratur, kontakter med kollegor över hela världen och på andra sätt följer jag den senaste utvecklingen inom mitt område. Under de senaste åren har jag samarbetat med forskare inom cellulär farmakologi. Dessa har dokumenterat effekten av vårt "Naturmedel 109".

Ett annat viktigt moment i mitt arbete är kontakten med mina patienter / kunder. Jag kan följa upp hur produkterna fungerar och kan reagera på patienternas önskemål eller förslag som skulle kunna resultera i ännu bättre produkter. Denna producent - konsument dialog är mycket värdefull och har gjort det möjligt för mig att utvecklas hela tiden.

Jag önskar dig mycket glädje och framgång med mina produkter.

Hälsningar 

Dr Václav Knápek 

Tillagd i varukorgen